Zo maak je een succesvolle bedrijfsvideo op TikTok

TikTok Likes kopen

De app tiktok is na Instagram al een lange tijd super populair onder jongeren maar wat nu opvalt is dat er ook steeds meer volwassenen zich aanmelden bij de app. Video’s kunnen op deze app binnen een paar dagen al miljoenen views behalen, een mooie manier om je bedrijf te promoten dus! Maar hoe kan het dat dit voor elk bedrijf mogelijk is en hoe kan jij hier zelf gebruik van maken? Social gram zocht het voor je uit.

Het platform tiktok telt alleen in Nederland al meer dan 4 miljoen gebruikers en wereldwijd zijn dit er al meer dan een miljard. Het is dan ook niet gek dat een goede video zomaar een miljoen views kan behalen.

Voor de komst van tiktok maakten bedrijven vaak gebruik van Facebook en Instagram om zo’n groot bereik te behalen. Het verschil tussen tiktok en andere platformen is dat je op tiktok zonder betaling al snel een groot bereik voor je bedrijf kunt behalen terwijl je op Facebook en Instagram hier al snel veel geld voor moet betalen. Om deze reden besluiten veel bedrijven om gebruik te maken van tiktok.

Hoe maak je een succesvolle bedrijfsvideo?

 

Ten eerste is het belangrijk dat je niemand na gaat doen maar dat je video authentiek is, hier is dus geen enorm budget voor nodig. Het zijn juist de simpele creatieve video’s die de meeste views behalen op tiktok.

Er zijn twee soorten video’s die populair zijn op tiktok: De eerste soort is een korte video waarin iets heel bijzonders gebeurt dat na de video bij de kijker blijft hangen. De tweede soort is een lange video waarbij de kijkers benieuwd zijn naar het eindresultaat waardoor ze de hele video met veel interesse uit zullen kijken.

Voor het maken van beide soorten video’s is het belangrijk dat je video echt voor tiktok bestemd is. Er moet gebruik worden gemaakt van muziek en de eerste indruk van de kijker moet een spectaculaire ervaring zijn. De gemiddelde lengte van een video op tiktok mag dan wel 15 seconden zijn maar de gemiddelde kijktijd is 6 seconden. Wees je er dus van bewust dat op tiktok alles draait om hoe interessant die eerste seconden van je video zijn.

Wat voor tiktok filmpje kun je maken?

 

Tiktok is geen platform voor saaie video’s, je moet er dus voor zorgen dat je de gewenste doelgroep op een leuke manier aanspreekt. verkoop je kleding? Maak dan bijvoorbeeld een filmpje over hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij jouw kleding bedrijf. Mensen die geïnteresseerd zijn in kleding zullen dit interessant vinden en blijven kijken. Op deze manier past jouw video binnen de richtlijnen van het platform en zorg jij ervoor dat jouw kleding gezien wordt door mensen die geïnteresseerd zijn in het kopen van kleding.

Om deze reden besluiten veel bedrijven om gebruik te maken van de app. Grote merken, restaurants, winkels en een hele hoop andere bedrijven zijn in het afgelopen jaar massaal gaan investeren in dit social medium. Wil je tiktok likes kopen? Ga dan naar onze TikTok Likes kopen site.

Welkom bij

×