Help & Info

Voor al uw vragen

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Wij proberen je bestelling ten alle tijden zo spoedig mogelijk te leveren. Het kan voorkomen dat het iets langer duurt om je bestelling te ontvangen. De levertijd kan variëren tussen 15 minuten tot 72hr vanaf het moment van plaatsen van je bestelling.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Om de status van je bestelling te kunnen zien ga je naar je SocialGram account en klik je op mijn orders.

Welke betaalmethodes zijn er mogelijk?

Momenteel accepteren wij alleen Ideal & Bancontact als betaalmiddel.

Moet ik mijn wachtwoord opgeven om een bestelling te plaatsen?

Nee, wij hebben geen wachtwoord nodig! Zorg er wel voor dat je account niet op privé staat voordat je een order plaatst.

Ik heb volgers gekocht, maar deze verdwijnen, wat nu?

Geen zorgen! Wij bieden als service om deze volgers gratis voor je bij te vullen, stuur ons een chat berichtje, wij helpen je graag verder! ?

Krijg ik korting als ik een grote order plaats?

Voor orders boven de 50K likes/volgers kan je altijd contact met ons opnemen! Wij assisteren je graag bij het plaatsen van de order! ?

Bieden jullie ook likes & volgers aan voor andere bijvoorbeeld TikTok, Facebook of YouTube?

Yes! ? Wij leveren inderdaad ook likes & volgers voor andere platforms zoals TikTok, Facebook en YouTube! Wil je meer info hierover? Schrijf ons even via de chat!

Mijn vraag staat er niet tussen! Wat nu?

Stuur ons even een berichtje via de chat! Wij doen ons uiterste best om binnen enkele minuten je vraag te beantwoorden! Een vraag stellen kan je doen via de chat of via onze contact form op de website.

Ik heb een order geplaatst, hoe ontvang ik de 10 gratis tips t.w.v. €29,95?

Als eerst bedankt dat je gebruik maakt van SocialGram! ? Stuur ons even een bericht via de chat met je ordernummer, zodat we je de 10 tips kunnen sturen!

Welkom bij

×