Wat zijn de voordelen van een zakelijk Instagram account?

Zit je te denken om een zakelijk Instagram account te nemen? Instagram is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire social media platforms, zowel voor de bedrijven als voor de gewone gebruiker. Tegenwoordig kunnen bedrijven hun gewone account omzetten naar een zakelijk account. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van zo’n zakelijk Instagram account? Social gram zocht het voor je uit.

zakelijk Instagram account

Wat is het verschil tussen een zakelijk instagram account en een persoonlijke?

 

Een zakelijk account op Instagram is over het algemeen vrijwel hetzelfde als een persoonlijk account. Je kunt in beide gevallen foto’s en video’s plaatsen, likes ontvangen en berichten sturen. Toch heeft een zakelijk account wel een aantal extra functies die een persoonlijk account niet heeft.

Op de pagina van je zakelijke Instagram account kun je een knop toevoegen die bezoekers kunnen gebruiken om direct contact met jou op te nemen. Je kunt er dan voor kiezen om je e-mail of telefoonnummer aan deze knop vast te maken. Dit is natuurlijk uitermate handig als je een service aanbiedt. Daarnaast kun je ook je adres vast maken aan een knop, dit komt dan weer van pas als je een winkel hebt waar je bezoekers naar toe wilt trekken.

 

Wat zijn de extra mogelijkheden van een zakelijk instagram account?

 

Een zakelijk account biedt dus meer mogelijkheden voor de bezoekers maar biedt het ook mogelijkheden voor jou persoonlijk? Ja zeker, op een zakelijk Instagram account heb je namelijk toegang tot allerlei verschillende soorten statistieken. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel mensen jouw post hebben bekeken maar ook hoeveel profiel bezoeken dit je heeft opgeleverd. Heb je 100 volgers of meer (wat in de meeste gevallen makkelijk te doen is) dan geeft Instagram je zelfs informatie over je bezoekers. Hieruit kun je precies opmaken wat je het beste kunt posten en op welke momenten je dit het beste kunt doen.

 

De mogelijkheid van het aanmaken van een zakelijk Instagram account zorgt dus voor veel voordelen en mogelijkheden voor ondernemers. Klik hier om likes te kopen voor je zakelijke business pagina.

Welkom bij

×