Tips voor Instagram Stories

Populair worden op Instagram wordt beschouwd als een succes voor elke influencer of zakelijk profiel. De volgende tips en trucjes zullen ervoor zorgen dat jouw Instagram Stories aandachtiger en meer worden bekeken!

 

Wees elke dag actief

 

Instagram Stories verdwijnen na 24 uur, dus om bij je volgers in het zicht te blijven, post je elke dag minstens één verhaal. Het hoeft natuurlijk niet elke dag hetzelfde soort content te zijn. Zelfs als je geen ideeën meer hebt, kun je altijd een favoriete quote posten of een discussie starten door provocerende vragen te stellen.

 

Laat kijkers je story delen

 

Als je volgers je content delen met hun vrienden, bereik je een groter publiek. Er zijn opties op Instagram waarmee volgers jouw verhalen en feed posts opnieuw kunnen delen naar hun verhalen of via directe berichten. Ga naar je profiel, tik op “Instellingen”, dan “Privacy”, dan “Verhaal” en zorg ervoor dat de opties “Opnieuw delen naar verhalen toestaan” en “Delen toestaan” zijn ingeschakeld.

 

Voeg hashtags toe

 

Daar is die weer! Hashtags zijn een goede zaak voor elke post, ze kunnen de posts vindbaar maken voor een enorm publiek. Je kunt ook hashtags toevoegen aan je Instagram Stories. Het is altijd een goede gewoonte om met de trend mee te gaan en trending hashtags te gaan gebruiken, zodat je inhoud meer mensen bereikt en meer weergaven krijgt. Op deze manier kun je je bereik gemakkelijk laten groeien.

 

Voeg een locatie toe

 

Een andere coole functie op Instagram die je waarschijnlijk al kent, zijn locaties. Met Instagram Stories kun je een locatie (geotag) toevoegen en ook deze functie is erg handig. Het helpt je om meer mensen te bereiken in die omgeving, of mensen die in die omgeving geïnteresseerd zijn. Het werkt vergelijkbaar met hashtags, mensen kunnen deze geotags gebruiken om te zoeken naar lokale bedrijven, aanbiedingen, enzovoort.

 

 

 

instagram volgers kopen

 

 

Vermeld andere profielen

 

We hebben al eerder verteld hoe belangrijk vermeldingen zijn. Ze verstevigen de band tussen je Instagram Volgers en jou. Door inhoud van anderen te delen en hen te vermelden, voelen zij zich belangrijker en kom je toegankelijker over.

 

Wees actief op andermans verhalen

 

Wacht niet tot mensen actief zijn, maar wees zelf ook actief. Als iemand die je volgt een poll heeft, geef dan je antwoord. Als ze een vraag-en-antwoord sessie organiseren, stel dan een vraag, enzovoort.

 

Promoot je verhalen

 

Dit is een tip waar zakelijke profielen hun voordeel mee kunnen doen. Instagram Stories geven je de optie om je verhalen te promoten. Verhaalpromoties werken op een vergelijkbare manier als reguliere postpromoties met het verschil dat ze alleen tussen de verhalen van je Instagramvolgers verschijnen en je helpen om het aantal Instagram Weergaven en Instagram Likes te verhogen.

 

Gebruik hoogtepunten

 

Verhalen die permanent op je profiel verschijnen worden hoogtepunten genoemd. Met hoogtepunten kun je verhalen voor altijd bewaren (tot 100 verhalen per hoogtepunt) om zo verschillende gebieden van je leven te laten zien. Zie hoogtepunten als verschillende albums waarin je herinneringen bewaart. Vanuit een zakelijk perspectief zijn hoogtepunten ook erg nuttig. Ze stellen je in staat om je bedrijf op een effectievere manier te presenteren – je kunt verschillende gebieden van je bedrijf laten zien, evenementen en goede doelen waaraan je hebt deelgenomen, enzovoort.

Instagram Stories zijn krachtige tools die je kunnen helpen om die niveaus te bereiken waar je van droomt. Het is heel gemakkelijk om ze te gebruiken en ze kosten niet veel tijd. De enige moeite die je hoeft te doen is je Instagram App te openen, de camera te openen en je gedachten op te nemen en te delen met je Instagram Volgers.

Veel succes!

 

Welkom bij

×