Promoten via een Instagram influencer

instagram volgers kopen

Heb jij een goed product of goede service die je graag wilt aanbieden? Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat zoveel mogelijk geïnteresseerde mensen van jouw product of service af weten. Een erg goed werkende methode die je hiervoor kunt gebruiken is promoten via Instagram influencers. Waarom dit zo’n succesvolle methode is en hoe het precies werkt leggen wij van Social Gram in deze blog precies voor je uit.

 

All round Instagram influencer

Je hebt twee verschillende soorten Instagram influencers. De eerste Instagram influencer is de influencer die een bereik heeft opgebouwd puur door foto’s en video’s van zichzelf te plaatsen. Wij noemen deze creators allround influencers omdat zij geen specifieke doelgroep hebben voor hun posts. Bied jij een product aan dat geschikt is voor bijna alle dames zoals make up bijvoorbeeld? Dan is het promoten van dit product op Instagram via een vrouwelijke all round influencer een slimme zet om meer bereik voor je product te creëren. Zij maken een post voor Instagram waarin ze zoals gewoonlijk een foto van zichzelf posten alleen in dit geval laten ze jouw product zien en zetten zij een linkje naar jouw product in de beschrijving. De kijkers van deze post zijn fans van de desbetreffende influencer, op het moment dat zij zien dat hun favoriete Instagram influencer gebruik maakt van jouw product bestaat er een grote kans dat zij dit product zelf ook willen bestellen. 

 

Categorie Instagram influencer

De tweede soort Instagram influencer is een creator die bekend is geworden door foto’s en video’s over een specifiek onderwerp te plaatsen. Denk aan mensen die indrukwekkende voetbal filmpjes plaatsen, informatie geven over de wereld van investeren of foto’s van honden plaatsen en zo zijn er nog veel meer van deze categorie influencers. Stel dat jij voetbalshirts verkoopt, een goede website voor het traden van crypto wilt promoten of hondenriemen verkoopt dan kun je dus beter voor deze categorie influencers kiezen dan voor een all round influencer. Door via deze Instagram influencer te promoten bereik je namelijk meteen de specifieke doelgroep die jij graag wilt bereiken. 

Welkom bij

×