Hoe krijg je de meeste likes op Instagram?

Meeste likes

Plaats je regelmatig berichten op Instagram, maar krijg je er niet heel veel likes op? In dit blogartikel vertellen wij welke berichten de meeste likes krijgen op Instagram.

Variatie in je content voor de meeste likes

Het is belangrijk om variatie in je content aan te brengen. Zo verveel je je volgers niet, en zullen ze vaker je berichten liken. Grofweg zijn er drie soorten content: amusement, educatief en motiverend. Gebruik ze alle drie afwisselend om de meest optimale samenstelling te bereiken.

Luister naar je volgers

 

Vraag je eens af welke content je volgers willen zien. Wat vind je zelf bijvoorbeeld leuk om te zien, wat maakt dat jij een bericht van iemand anders liked? Kijk daarna of je dit ook zelf kan toepassen in jouw eigen berichten om ze de meeste likes te creƫren. Je kan er ook voor kiezen om letterlijk aan je volgers te vragen wat zij willen zien. Plaats een vraag in je story, of creƫer er een bericht over. Vraag je volgers om jou een DM te sturen of een reactie achter te laten onder je post met suggesties. Zo weet je precies wat je te doen staat.

Probeer het uit

Tot slot is het goed om te weten dat het ook een kwestie van uitproberen is. Kijk eens naar je geplaatste berichten, en naar het aantal likes dat je hebt gekregen. Welke berichten scoren goed, en welke juist minder? Misschien zie je een patroon in de berichten met de meeste likes. Probeer dan om dezelfde soort berichten vaker te maken. Let wel op dat het niet eentonig wordt. Het kan ook dat je geen patroon ziet. Kijk dan eens of je iets totaal nieuws kan bedenken om te plaatsen, en wacht af hoe daarop wordt gereageerd. Zo vind je vanzelf datgene wat jou veel likes oplevert. Naast het optimaliseren van je berichten kun je bij Social Gram ook likes kopen. Klik hier voor verdere informatie.

Welkom bij

×