Wie heeft de meeste Instagram volgers in 2022?

instagram volgers kopen

Wie heeft de meeste Instagram volgers in 2022?

Het jaar 2022 loopt alweer richting het einde. En dat betekent dat we op allerlei gebieden de balans van dit dynamische jaar kunnen gaan opmaken. Ook op het gebied van sociale media. In dit blog bekijken we hoe het staat met Instagram volgers. Welke bekendheid had dit jaar (tot nu toe) de meeste Instagram volgers? En waarom eigenlijk? Wat zijn vereisten of handige tips om veel Instagram volgers te krijgen?

Nikkie de Jager op één in Nederland

De bekende visagiste Nikkie de Jager is sinds maart 2022 de populairste Nederlandse bekendheid op Instagram. Ze passeerde op 18 maart DJ Martin Garrix. De Jager heeft ruim 15,7 miljoen volgers op haar account, waar Garrix in een half jaar ongeveer 87.000 volgers kwijtraakte. Garrix stond lange tijd bovenaan het lijstje met Nederlandse bekenden met Instagram volgers, maar is die plek nu dus kwijt aan Nikkie de Jager.

In de top 10 van populairste Instagrammers uit Nederland is recent Max Verstappen met stip binnengekomen. De Formule 1-racer klom door zijn WK-winst van plek elf naar plek zes, met ongeveer 8,3 miljoen leden. Een andere razendsnelle stijger onder de Nederlandse bekendheden is de schaatsster Jutta Leerdam. Door haar goede prestaties op de Olympische Spelen groeide haar Instagram account van 750.000 naar ruim 3 miljoen volgers. Verder doen in de top 10 voetballers het goed. Zo vinden we Memphis Depay, Virgil van Dijk en Frenkie de Jong terug op de plekken 3, 4, en 5.

Buitenlandse beroemdheden en hun Instagram volgers

Naast de meeste Instagram volgers in Nederland hebben de niet-Nederlandse Instagrammers natuurlijk nóg meer volgers dan de zojuist genoemde personen. Het populairste ‘buitenlandse’ Instagram account is dat van Instagram zelf, met een enorm aantal van 488 miljoen. De meeste Instagram volgers zijn dus de volgers van Instagram zelf.

Met stip op plek twee staat de voetballer Cristiano Ronaldo (420 miljoen), gevolgd door tv-persoonlijkheid Kylie Jenner, die ongeveer 324 miljoen volgers aantikt.

De top drie wordt internationaal gecompleteerd door stervoetballer Lionel Messi, met 316 miljoen volgers. In de top 10 komen veder beroemdheden voor als Selena Gomez, Kim Kardashian en Beyoncé.

Wil jij ook meer volgers? Klik dan hier eens voor de mogelijkheden.

Welkom bij

×