Meerdere instagram accounts beheren op je telefoon

Tegenwoordig heeft iedereen de app Instagram wel, het is een van de bekendste app van dit moment. Op deze app kun je foto’s en video’s delen met je vrienden, familie maar ook met andere volgers. Ook wordt de app vaak gebruikt voor bedrijven, als dit bij jou het geval is heb je waarschijnlijk meerdere accounts. Maar hoe kun je meerdere instagram accounts beheren op je telefoon? Hier lees je er meer over.

Voordat je een account wil toevoegen moet je natuurlijk eerst een account aanmaken. Dit kan door naar je eigen Instagram account gaan en op je gebruikersnaam te klikken. Vervolgens heb je de ‘Account Toevoegen’. Klik hierop en klik vervolgens op account aanmaken. Vul hier je gegevens in zoals je gebruikersnaam. Als je dat hebt gedaan klik je op account aanmaken. Vervolgens wordt automatisch je nieuwe account gekoppeld aan je persoonlijke account. Als je dit niet wilt kun je ook een apart wachtwoord en email hiervoor gebruiken.

Als je deze stappen hebt gevolgd staat je tweede Instagram account direct in je telefoon en deze hoef je niet nog apart toe te voegen. Om te kunnen schakelen tussen de account kun je dit heel gemakkelijk doen door rechts onderin twee keer op je profielfoto te klikken. Als je dit doet kom je gelijk uit om je tweede account. Als je weer naar je eerste account wil schakelen kun je dit heel gemakkelijk doen om opnieuw twee keer op je profielfoto rechts onderin.

Als je meer dan twee accounts wil toevoegen is dit natuurlijk ook mogelijk. Door het account aan te maken kun je gewoon dezelfde stappen volgen voor het maken van een tweede account. Alleen het schakelen tussen de accounts werkt iets anders. Als je wilt schakelen tussen de accounts klik je twee keer maar één keer op de profielfoto zodat je op je profiel terechtkomt. Vervolgens klik je op je gebruikersnaam boven in beeld. Als je dat doet verschijnt er een lijst met al je accounts. Klik op het account dat je wilt gebruiken en je bent geschakeld tussen de accounts.

Zo kun je dit dus heel gemakkelijk doen en meerdere instagram accounts beheren op je telefoon.

Welkom bij

×