Hoe krijg je meer Instagram volgers

Meer instagram volgers

Zou jij graag meer Instagram volgers willen hebben? Er zijn verschillende manieren waarop je dit kan doen. In dit blogartikel zetten wij verschillende manieren uiteen, zodat jij jouw account kan laten groeien.

 

1. Veel andere accounts volgen voor meer Instagram volgers

 

Een makkelijke manier om meer Instagram volgers te krijgen is door zelf veel accounts te gaan volgen. Een deel van de accounts zal jou gaan terugvolgen. Er zit wel een nadeel aan deze manier van volgers krijgen. Deze volgers zijn namelijk niet heel actief, en zullen je misschien na een tijdje ook weer ontvolgen. Het is hierdoor niet een erg effectieve manier om jouw volgersaantal op de lange termijn ook te laten groeien.

 

2. Erg actief zijn op Instagram voor meer Instagram volgers

 

Een manier die wel heel effectief is om meer Instagram volgers te krijgen, is door erg actief te zijn op de app. Je volgt dan andere accounts, maar interacteert ook met ze. Je liked hun posts, laat een reactie achter, stuurt DM’s en reageer op de stories. Deze accounts zullen jou dan sneller terugvolgen. Ook hier zit echter een nadeel aan. Er gaat namelijk ontzettend veel tijd zitten in het actief zijn op Instagram. Wil je een beetje groei zien, dan ben je al snel meer dan ben je al snel meer dan een uur per dag bezig met het reageren op anderen.

 

3. Optimaliseer je hashtag-gebruik

 

Hashtags dienen als Instagram’s belangrijkste middel om inhoud te ordenen. Als iemand iets wil vinden, zal hij waarschijnlijk eerst een paar hashtags doorzoeken. Dit kan in de praktijk een beetje rommelig zijn, omdat er vaak meerdere hashtags voor hetzelfde onderwerp zijn. Met andere woorden, om de zichtbaarheid van je berichten te maximaliseren, zul je de manier waarop je hashtags gebruikt moeten optimaliseren. Ga er niet van uit dat de grootste hashtags altijd het beste zijn. Je wilt eigenlijk een mix van hashtags van verschillende groottes. De kleinere zullen je voor niche-gemeenschappen plaatsen, terwijl de grotere voor de meer algemene massa’s zijn. Beide hebben hun eigen voordelen.

 

Wat betreft het aantal hashtags dat je in je onderschriften moet zetten, lijkt de beste optie ongeveer zo rond de twaalf te zijn. Zorg ervoor dat ze allemaal relevant zijn voor de inhoud van je bericht. Spammen met ongerelateerde hashtags helpt zeker niet mee met de groei van je account, sterker nog, dit zou zelfs de groei van je account kunnen belemmeren.

 

4. Volgers kopen bij socialgram.nl

 

Een manier die makkelijk en effectief is, is het kopen van volgers bij socialgram.nl. Hier koop je echte volgers die al binnen enkele uren op je account te zien zijn. Merk je dat de volgers verdwijnen? Dan kan je ze bij socialgram.nl zelfs gratis laten aanvullen. Hiermee behoud je dus je volgersaantal, zonder dat je hier heel veel tijd in hoeft te stoppen. Bij socialgram.nl kun je vanaf 100 tot wel 10.000 volgers kopen, die dus gratis worden aangevuld wanneer ze verdwijnen! Klik hier voor meer informatie.

Welkom bij

×