Instagram Creator, een mooie zakelijke functie

Instagram creator

 

Instagram creator is een mooie nieuwe zakelijke optie van Instagram. In dat nieuwe restaurant in de binnenstad vertelt een gepassioneerde coach je hoe je van je bedrijf een succes maakt, een online winkel met mooie foto’s van de nieuwste producten. Voorbeelden van allemaal bedrijven die Instagram gebruiken om zaken te doen. Het is tijd om de mogelijkheden van uw bedrijf onder de loep te nemen. In deze blog laat we u uitgebreid kennismaken met de verschillende mogelijkheden die Instagram voor bedrijven biedt, waaronder het nieuwe Instagram Creator-account.

 

Het begin van Instagram, voor het nieuwe Instagram Creator account.Ā 

 

 

Instagram was vroeger een platform voor het delen van prachtige foto’s. En dan wordt niet de foto’s van je gebruinde benen in een afgelegen zwembad bedoeld, maar foto’s van professionals die op zoek zijn naar een manier om dit te delen met anderen en de buitenwereld. Jonge photoshop-enthousiastelingen die hun creaties aan het grote publiek konden laten zien en prille fashionistaā€™s die trots hun nieuwe outfits showen zonder hier een flinke vergoeding voor te verwachten. Instagram was er voor de makers die hun creativiteit wilden tonen.

 

Instagram creator.

 

Influencers, beroemdheden, artiesten en creatievelingen gebruiken nu vaak zakelijke Instagram-accounts om meer te weten te komen over hun statistieken. Ook al zijn ze geen bedrijf. Instagram heeft speciaal voor hen een creator-account gelanceerd. Hiermee kunt u Instagram gebruiken om zaken te doen zonder een bedrijf te vertegenwoordigen. Net als bij een zakelijk account kun je inzicht krijgen in de demografie van je volgers en de prestaties van je posts. Waardevolle informatie wanneer je een Instagram-account wilt ontwikkelen.

 

Zo zet je jouw Instagram profiel om naar een Business of Creator Account

 

Alle persoonsgegevens zijn eenvoudig om te zetten naar een zakelijk account. Ga naar je profiel instellingen, klik op “Account”, klik op “Converteren naar professioneel account” en kies tussen “Maker” of “Bedrijf”. Heb je een keuze gemaakt? Dan kunt u uw Instagram-account direct zakelijk gaan gebruiken.

 

Instagram zakelijk gebruiken: zo richt je je kanaal in

 

Of u nu een zakelijk account of een creator-account gebruikt, u heeft hetzelfde doel: uw wilt Instagram gebruiken om u kanaal te laten groeien. Aangezien de twee accounts er voor het scherm hetzelfde uitzien, zijn deze tips van toepassing op beide accounts:

 

 

Wil jij direct meer volgers op je Instagram account? Klik danĀ hier om te kijken wat Social Gram voor jou kan doen.

Welkom bij

×