Instagram trucjes die jij nog niet wist

 

Instagram is een app die veel mensen gebruiken op hun telefoon, en ook al voor een aantal jaren. Ondanks deze lange tijd zijn er nog veel trucjes op Instagram waarvan veel mensen niets afweten. Het gaat hierbij om van allerlei trucjes die te maken hebben met de stories en de posts. Wil jij nou toch nog iets handiger worden in het gebruiken van de app? Dan hebben wij voor jou alle trucjes verzamelt die jij mogelijk nog niet wist.

 

Stories ‘pauzeren’ 

Het kan wel eens voorkomen dat je iets op je story plaats, waarbij mensen iets langer de tijd willen nemen om het te lezen of te bekijken. Maar af en toe gaat de story zo snel voorbij, dat je er niet eens de tijd voor hebt. 

Laten we beginnen dat je zelf niet kunt bepalen hoelang de story duurt. Dus de vragen ‘kun je de tijd iets langer zetten?’ kun je al negeren. De tijd is namelijk bij iedere foto hetzelfde, waardoor het inderdaad soms wel eens lastig word om een lap tekst helemaal te lezen.

Gelukkig is de oplossing ongelofelijk makkelijk, maar nog niet iedereen weet er van af. Het enige wat jij hoeft te doen is je vinger op het scherm houden bij de story die je wilt bekijken. Zo heb je alle tijd om het te bewonderen!

 

Instagram stories pauzeren

 

Foto archiveren

 

Wanneer een foto niet helemaal mooi bij je feed past kun je de foto natuurlijk verwijderen. Maar dat is af en toe wel eens zonde. Daarom is er bedacht dat je een foto kunt archiveren, zo kun je bij je posts alle comments en likes weer terugvinden, maar staat de foto niet in je account. Maar hoe doe je dit nou? Open de foto en klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek, hier vind je de optie ‘archiveren’.

Om je foto zelf te bekijken, klik je rechtsboven in je account op de drie streepjes. Hier staat de optie archief waarbij je alle gearchiveerde foto’s kunt bekijken, en zelfs ook je stories! Wil je nou weer een foto terugzetten in je account, dan kan dat ook. Dit doe je ook bij je puntjes in de rechterbovenhoek van de foto.

 

Instagram foto archiveren

Kleuren aanpassen in je story

 

Om een verhaal een beetje op te ‘leuken’ kun je de tekst of de achtergrond een leuk kleurtje geven. Je hebt hierbij de keuze uit een aantal standaard kleuren onderin je beeld. Swipe deze kleurtjes naar rechts en er komen er nog wat meer bij. Maar staat jouw kleur er nou net niet bij? Hou dan een bolletje ingedrukt en er verschijnt een heel kleurenpallet. Hier kun je precies de goede kleur kiezen die bij jouw story past. 

 

Snel foto’s bekijken vanuit je feed

 

Er staan van allerlei leuke foto’s in je feed overzicht, maar een paar wil je toch iets groter bekijken. Dit kun je heel gemakkelijk doen. Hou de foto ingedrukt, en je kunt hem liken, eronder commenten, en zelfs naar het account toe gaan.

 

Instagram feed

 

Mini feed

 

Af en toe gebeurt het wel eens dat iemand opeens meerdere foto’s een like geeft of veel comments achterlaat. Wil je op dat moment zijn of haar account bekijken? Dan kun je natuurlijk op de profielfoto klikken, maar je kunt hem ook ingedrukt houden. Zo zie je de laatste zes geplaatste foto’s, het aantal volgers en het aantal volgend.

Instagram volgers kopen

 

Wil jij graag gemakkelijk en snel groeien op Instagram, dan kan je hier gemakkelijk likes en volgers kopen!

Welkom bij

×