Instagram Gids; hoe werkt het?

instagram volgers kopen

Instagram gids is een nieuwe functie van Instagram die vele mogelijkheden biedt voor zowel de persoonlijke als voor de zakelijke gebruiker. Met Instagram gids kun je jouw posts of producten in een gids verdelen onder verschillende categorieën. Zo kan de bezoeker van jouw pagina op een makkelijke manier de informatie waar ze naar op zoek zijn vinden. Hoe dit precies werkt leggen wij van Social Gram in deze blog voor je uit.

Post gids

De meest gebruikte gids is de post gids, hierin kun je eigenlijk alles delen wat je maar wilt. Je kunt er een verhaal in posten met een bijpassende foto of misschien vind je het wel leuk om anderen stap voor stap uit te leggen hoe jij iets doet. Denk hierbij aan het maken van een gerecht of bijvoorbeeld het gebruiken van een product. Bedrijven kunnen hier dus ook heel goed gebruik van maken door stapsgewijs in een gids uit te leggen hoe klanten hun product het best kunnen gebruiken.

Places gids

Een veelgebruikte gids is de places gids. In deze gids kun je een afbeelding van een bepaalde plek plaatsen met daarbij een passende tekst. Een leuk voorbeeld is een gids waarin je een foto van een stad die je hebt bezocht plaatst met daarbij een tekst waarin je de lezer verteld over wat je in deze stad hebt gedaan. In dit geval deel je dus een persoonlijk verhaal maar als bedrijf kun je ook heel goed gebruik maken van de places gids. Zo kun je als restaurant eigenaar bijvoorbeeld een foto van je restaurant in de gids plaatsen met daarbij een geschreven beschrijving van jouw eethuis. Een bezoeker van je Instagram pagina kan deze gids gemakkelijk vinden door simpelweg rechtsboven op het bijbehorende icoon van de functie te klikken wanneer ze op jouw pagina zijn.

Product gids

Voor bedrijven is de product gids de populairste gids. Hier kun je een foto van je product delen met daarbij een product beschrijving en een linkje naar je website. Dit is een hele mooie manier om je producten te promoten en daarmee aandacht te trekken naar je website. Een kledingwinkel kan op deze manier een foto van een model die een shirt uit de catalogus draagt in een gids zetten en hier een product omschrijving en een link naar het product aan toevoegen.

 

Welkom bij

×