Heb jij je instagram account op privé of openbaar ingesteld?

Instagram account

Kan ik zomaar een Instagram account aanmaken?

 

Je kunt niet zomaar een Instagram account aanmaken. Je moet je eerst registreren met je smartphone of computer en je gegevens invoeren. Hiervoor heb je een telefoon of e-mailadres nodig. Daarna kun je aangeven of je account openbaar of privé wilt hebben. Als je je Instagram account zichtbaar zet, dan staat je naam, foto’s en bio (omschrijving) voor iedereen zichtbaar. Je kunt ook kiezen voor een ‘verbergen’ optie, maar dan kunnen alleen mensen die je volgen je foto’s zien.

 

Waarom zetten mensen een Instagram pagina op privé?

 

Sommige mensen zetten hun Instagram-pagina op privé omdat ze geheimen of persoonlijke informatie willen beschermen. Anderen kunnen het gevoel hebben dat ze meer controle hebben over hun account en de inhoud als hun account op privé staat. Een openbaar Instagram profiel kan ook worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Je kunt bijvoorbeeld je merknaam promoten of linken naar je website.

 

Kan ik volgers kopen als ik mijn Instagram account op privé zet?

 

Nee, je kunt geen volgers kopen als je je Instagram op privé zet. Wij kunnen wel veel mensen uitnodigen om jouw pagina te volgen, maar dat gaan ze niet doen als die op privé staat. Wat is het nadeel als je je Instagram pagina op openbaar zet? Het nadeel van het opzetten van je Instagram pagina op openbaar is dat iedereen deze kan zien. Zo kunnen ongewenste personen bijvoorbeeld foto’s van je Instagram pakken of bekijken wie je volgt.

 

Het voordeel van een openbaar Instagram profiel is dat je niet alleen je eigen volgers krijgt, maar ook andere mensen die het leuk vinden om je berichten te volgen. Dit gebeurd voornamelijk veel bij bijvoorbeeld beroemdheden, ondernemers of journalisten. Zet dus je profiel op openbaar als je Instagram likes koopt.

 

Wil je graag eenvoudig en betrouwbaar likes kopen? Klik dan hier voor meer informatie.

Welkom bij

×