Hoe maak je een mooie Instagram Feed die veel likes krijgt.

Instagram Feed

Hoe maak je een mooie Instagram Feed die veel likes krijgt.

 

Zoals we allemaal weten is een mooie Instagram Feed heel belangrijk voor het succes van je account. Als je veel likes wilt krijgen, dan moet je feed er goed uitzien. Maar hoe maak je nu een mooie feed? Hieronder geven we je enkele tips.

 

1. Maak een heldere indeling.

 

Zorg ervoor dat je posts in je Instagram Feed een duidelijke indeling hebben. Zo kunnen mensen gemakkelijk zien wat er allemaal op je account gebeurt. Neem voorbeelden van andere Instagrammers die je mooi vindt of maak zelf een plan.

 

2. Gebruik verschillende typen content.

 

Je kunt je Instagram Feed spannender maken door verschillende soorten content te gebruiken. Denk hierbij aan foto’s, video’s, quotes, statussen en zelfs polls.

 

3. Gebruik hashtags.

 

Hashtags maken je post vindbaar voor andere Instagrammers. Maak er dus zo veel mogelijk gebruik van, dit helpt je enorm bij de populariteit van je berichten. Bekijk voor inspiratie eens de hashtags die populair zijn op het moment en pas ze toe op je eigen posts.

 

4. Gebruik regels bij het plaatsen van content.

 

Heb je bepaalde regels voor jezelf bij het plaatsen van content? Bijvoorbeeld dat je altijd eerst een foto maakt voordat je iets opschrijft? Of dat je nooit meer dan drie posts per dag publiceert? Zorg ervoor dat deze regels duidelijk zijn voor je volgers.

 

5. Gebruik een consistente stijl.

 

Ook belangrijk: zorg ervoor dat je posts een consistente stijl hebben. Geef je volgers de vertrouwen dat zij weten wat ze kunnen verwachten van jouw account als ze een berichtje van je plaatsen.

 

Instagram feed vooruit plannen.

 

Als je je Instagram feed wil vooruit plannen, dan kan dat op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld een kalender maken of een schema maken in Excel. Ook is er de mogelijkheid om een tool als Plannagram te gebruiken. Met Plannagram kun je je hele feed in 1 keer vooruit plannen en ook aangeven welke foto’s je wanneer wilt publiceren. Je kunt Plannagram gratis proberen op plannagram.com.

 

Wanneer een Instagram feed plaatsen?

 

Eigenlijk kun je altijd Instagram posts plaatsen. Waar je wel rekening mee moet houden, is of het relevant is voor je doelgroep en of het past binnen je branding. Je kunt het beste posts plaatsen wanneer je doelgroep actief is op Instagram. Dit kun je gemakkelijk controleren door te kijken naar de meest populaire hashtags die je doelgroep gebruikt.

 

Hoe plaatst je meerdere foto’s in een post?

 

Je kunt meerdere foto’s in één post uploaden door ze als een album te uploaden. Nadat je de foto’s hebt geüpload, tik je op “Album” in de balk bovenaan je foto’s en selecteer je “Nieuw album maken”. Geef je album een naam, voeg de foto’s toe en tik op “Publiceren”. De verschillende foto’s zijn als een carrousel te zien voor je volgers.

 

Hoe werkt een verzameling op Instragram Feed?

 

Een verzameling op Instragram Feed bevat een aantal posts die je samen met anderen hebt gemaakt. Je kunt eenvoudig een nieuwe verzameling maken door te klikken op het +-icoontje in de hoek van je scherm en vervolgens ‘Nieuwe verzameling’ te kiezen. Geef je verzameling een naam en voeg berichten toe door te tikken op de +-knop naast elk bericht.

 

Hoe krijg ik snel en makkelijk meer likes?

 

Je kan bij Social Gram makkelijk, veilig en snel likes kopen. We hebben een breed assortiment aan likes en volgers. Zo kan je jouw Instagram pagina naar een hoger level brengen én meer volgers trekken. Je foto’s komen dan hoog in het algoritme van Instagram en worden dus ook automatisch beter bekeken. Klik hier voor alle verschillende opties om likes en volgers te kopen.

Welkom bij

×