Hoe belangrijk zijn views voor je Instagram posts?

views

 

Views op Instagram, iedereen kent het sociale media kanaal Instagram wel, maar wat is nou van belang bij een succesvolle post op dit platform? Er zijn meerdere zaken die belangrijk zijn om het effect van jouw Instagram post te meten. Een belangrijk aspect hierbij is de hoeveelheid views die je krijgt. De Engelse term view staat voor hoeveel keer jouw video of foto bekeken wordt. Het aantal views is van groot belang om je beoogde doelgroep te bereiken. Daarnaast is heeft het ook een grote invloed op de inkomsten die je genereert met je kanaal. Maar hoe meet je dit nu en wat is het belang van views op jouw instagram posts?

 

Hoe meet je views?

 

Het aantal views is op meerdere manieren te meten. Je kunt het zien als het aantal bezoekers op je pagina, maar ook hoe vaak iemand klikt op een link of de tijd die doorgebracht wordt op jouw Instagram pagina. Op Instagram kun je dit dus zien aan hoe lang mensen op jouw account doorbrengen en daadwerkelijk op je posts klikken.

 

Belang van views

 

Het aantal views is een goede indicatie van welke posts aanslaan bij jouw doelgroep. Hoe meer views, hoe meer traffic er naar je account is. Simpelweg gezegd houdt dit in dat meer views zorgen voor meer omzet. Een account met veel volgers is interessant mits de posts veel views krijgen. Met veel views ben je bijvoorbeeld interessant voor adverteerders die willen dat je hun product promoot. Als je een product of dienst wilt verkopen is het aantal views ook heel belangrijk en hebben deze een invloed op je conversie. Je conversie houdt het aantal bezoekers in die daadwerkelijk iets kopen.

 

Aantrekkelijke posts

 

Het aantal views is dus een belangrijke graadmeter voor het succes van jouw Instagram posts. Hoe maak je goede en aantrekkelijke posts? Allereerst is het hierbij belangrijk om duidelijk te hebben wie je beoogde doelgroep is. Door je posts aan te sluiten en aantrekkelijk te maken voor deze doelgroep is de kans op succes een stuk groter. Daarnaast kan het gebruik van goede hashtags helpen om te zorgen dat jouw Instagram post makkelijker gevonden en zichtbaarder wordt en daardoor meer views krijgt. Er zijn dus verschillende aandachtspunten voor het krijgen van veel views, welke een belangrijke graadmeter kunnen zijn voor je succes op Instagram.

 

Wil je snel meer views voor Instagram posts? Klik hier om te kijken wat Social Gram voor je kan doen

 

Welkom bij

×