Groeien op TikTok

Hieronder geven wij je een aantal tips om te groeien op TikTok.

 

Post 4-8 keer per dag op TikTok

 

Je moet rond de vier tot acht keer per dag berichten plaatsen op TikTok. Zo vaak posten geeft je een enorme kans om veel verschillende soorten publiek te bereiken, wat je zal helpen je account sneller te laten groeien. Zorg ervoor dat er enige variatie zit in de TikTok-inhoud die je elke dag post. Soms leer je je publiek hoe ze iets moeten doen dat gerelateerd is aan je niche. Andere keren kun je gewoon grappig zijn. Als je een goede danser bent, zou je kunnen dansen. Het is aan jou wat het beste past bij je persoonlijkheid, publiek, en doelstellingen.

Hoewel al je dagelijkse video’s uiteindelijk heel verschillend kunnen zijn, moeten ze allemaal hetzelfde doen: mensen naar jou terugbrengen/

 

 

Gebruik altijd nieuwe TikTok functies

 

 

Telkens wanneer TikTok met een gloednieuwe functie komt, moet je die gebruiken. (Dat geldt voor elk social media-platform.) Wanneer je nieuwe functies gebruikt, zal TikTok je content nog meer naar buiten brengen, waardoor je meer mensen kunt bereiken.

 

 

instagram volgers kopen

 

 

Neem deel aan TikTok Trends

 

Doe mee aan alle trends die je ziet op de Voor jou-pagina. Je weet dat iets trending is als je steeds dezelfde content ziet als je door de video’s scrollt op de Voor jou-pagina. De reden dat het trending is, is dat iedereen het doet – dus waarom zou je niet meedoen? Je hebt een kans om op de trend in te springen en er je eigen draai aan te geven die past bij jouw specifieke niche.

 

 

Kickstart je eigen trend op TikTok

 

Je kunt ook proberen je eigen trends te starten op TikTok, zoals je eigen dans, audio, of wat je maar wilt. De hoop is dat mensen je trend oppikken en kopiƫren. Als je het geluk hebt dat grote makers het oppikken, zullen ze je gaan taggen, wat kan leiden tot miljoenen mensen die de trend doen en jou taggen. En voor je het weet, ben je TikTok-beroemd.

 

Ga dagelijks live op TikTok

 

TikTok Live is beschikbaar voor accounts met ten minste 1.000 volgers. Als je toegang hebt, ga dan dagelijks live. Live streaming geeft je de mogelijkheid om echt contact te maken met je TikTok gemeenschap. Je kunt een heen-en-weer gesprek voeren met kijkers, iets wat je niet kunt doen met je gewone video’s.

Voordat je op de Live-knop drukt, maak je eerst een TikTok-video en post je die op je account. Ga dan live, want de zichtbaarheid van je live-stream kan je helpen je video’s meer te bekijken. Ik plaatste een video van 7 seconden op TikTok en ging toen ongeveer een uur live. Toen ik klaar was, had ik 10.000 nieuwe volgers. En tegen het einde van de week had ik 67.000 nieuwe volgers.

 

Maak een videoserie op TikTok

 

Maak een reeks video’s op TikTok die aansluiten bij uw expertise en die uw publiek aanspreken. Als je een professionele organisator bent, kan je eerste video van 15 seconden mensen laten zien hoe ze hun huis kunnen organiseren. Door het te introduceren als deel 1 van een serie, zullen mensen een reden hebben om de volgende dag terug te komen om de tweede video te zien. En als iemand toevallig eerst de derde video tegenkomt, hebben ze een reden om terug te gaan om deel 1 en 2 te bekijken. Nu zijn ze aan het binge-watchen en heb jij er een nieuwe volger bij.

Pro Tip: Zorg ervoor dat je in elke video vertelt dat het de eerste, tweede, derde, enzovoort is in een serie, zodat ze weten dat ze de volgende dag terug moeten komen om het volgende deel te bekijken.

 

 

instagram volgers kopen

 

 

Maak Stitchable-inhoud

 

CreĆ«er content op TikTok die zich leent om gestikt te worden. Wat houdt dat in? Je maakt een stuk content en dan neemt een maker er een hapklaar stuk van en voegt zijn content toe aan het einde. Bijvoorbeeld, in een van mijn TikTok video’s, vraag ik kijkers: “Vertel me dat je een kleine ondernemer bent zonder te vertellen dat je een kleine ondernemer bent.” Iemand zal dan het eerste deel van mijn video nemen, het knippen, en zijn eigen inhoud eraan toevoegen. Hun nieuwe video zal dan verschijnen op hun TikTok pagina.

 

Gebruik de juiste TikTok Hashtags

 

Het selecteren van de juiste TikTok hashtags voor uw specifieke video en doelgroep is erg belangrijk. Zorg ervoor dat de hashtags die je kiest tussen de 300.000 en 1 miljoen views hebben, want als je hashtags gebruikt die miljarden views hebben, zal je content verloren gaan.

 

Duet Virale Video’s

 

Doe een duet op een TikTok video die al viral is. Mensen houden ervan om reacties te zien op virale video’s. Ik heb het vaak gedaan en op die manier nieuwe volgers gekregen.

 

TikTok-inhoud hergebruiken op Facebook en Instagram

 

Hergebruik je TikTok-inhoud op andere platforms zoals Facebook en Instagram Reels. Wanneer mensen je video’s buiten TikTok zien en ervan genieten, hebben ze een reden om je op TikTok op te zoeken. Je krijgt meer views en mogelijk meer volgers.

 

Zet een tweede persoon op je TikTok video

 

Het opnemen van een tweede persoon in je TikTok video kan een element van intrige toevoegen, vooral als die persoon daar gewoon staat voor het grootste deel van de video. Mensen zullen blijven kijken in afwachting van wat ze zullen doen. Als hun interesse is gewekt, zullen ze helemaal tot het einde kijken om erachter te komen.
Conclusie: TikTok is een geweldige manier om je volgers online te laten groeien. Hoewel het misschien makkelijker te gebruiken is dan andere platforms, vereist het nog steeds strategie. Deze 11 tips zullen je helpen om meer views te krijgen op je video’s en de groei van je account te versnellen.

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij

×