Geld verdienen met Instagram

Volgers en likes

Je hebt volgers nodig om de moeite waard te zijn voor een merk. En je hebt een of ander merk nodig dat denkt dat je een smaakmaker bent en je het waard bent om voor te betalen.

Geld verdienen met Instagram

Natuurlijk kun je iedere dag een artikel plaatsen met foto’s van je kat, maar dat is voor niemand echt interessant genoeg om voor te betalen. Plaats de beste foto’s op Instagram en plaats iedere dag nieuwe foto’s. Je kunt beter niet artikeltjes of foto’s van anderen plaatsen, want dan ben je niet meer uniek. Laat je inspireren door anderen die mooie foto’s en artikeltjes plaatsen, maar neem ze niet over.

Instagram volgers kopen

Om goed naar voren te komen voor een merk heb je natuurlijk veel volgers nodig. Over het aantal volgers dat je nodig hebt lopen de meningen erg uiteen. Maar voor een goede, geld verdienende Instagrammer, is 5000 volgers toch wel het minimum. De meer opmerkelijke Instagrammers hebben in de tienduizenden volgers, of meer. Meer instagram volgers kopen verhoogt je waarde voor een merk.

Merken heb je ook nodig

Dan heb je natuurlijk ook een of meer merken nodig. Ga je voor een merk aan de slag, dan kun je natuurlijk ook Instagram likes kopen. Niet zo indrukwekkend als volgers, maar een bedrijf heeft nu eenmaal contacten nodig, dus een klik is voldoende.
Van de bedrijven waar je mee in zee gaat krijg je bijvoorbeeld monsters in ruil voor het Instagrammen over dat merk naar je volgers. Merken zijn vaak ook al blij met het opbouwen van een hype rond een nieuw uitgebracht product of een dienst die nog niet eerder aangeboden werd.

Als je nog geen miljoen volgers hebt, kun je wel manieren vinden om met bedrijven samen te werken om een beetje extra geld te verdienen. Je kunt namelijk ook aan de andere kant beginnen, bij het zoeken naar een bedrijf om voor te gaan Instagrammen. Dat gaat natuurlijk alleen op totdat er een nieuw platform naar buiten komt en we allemaal weer opnieuw moeten beginnen

Welkom bij

×