Hoe pas je Favorieten en Volgend toe in je Instagram Feed

favorieten en volgend

 

Vandaag introduceren we Favorieten en Volgend, twee nieuwe manieren om te kiezen wat je in je feed ziet. We willen dat je Instagram de best mogelijke ervaring kunt geven, en het is een belangrijke stap in de juiste richting om je manieren te geven om snel te zien waar je het meest in geïnteresseerd bent.

 

Wat is het verschil tussen Favorieten en Volgend op Instagram?

 

Er zijn twee manieren om de berichten die je op Instagram ziet bij te houden: je kunt ze toevoegen aan je favorieten, of je kunt het account volgen dat ze heeft gepost. Hier volgt een kort overzicht van de verschillen tussen de twee: wanneer je een bericht aan je favorieten toevoegt, wordt het in je profiel opgeslagen en kun je het later openen. Alleen jij kunt de berichten zien die je als favoriet hebt gemarkeerd.

Wanneer je een account volgt, verschijnen hun berichten in je feed. Je kunt ervoor kiezen om eerst de meest recente berichten te zien, of je kunt berichten zien van mensen met wie je het meeste contact hebt gehad. Je kunt ook berichten zien die je zijn aanbevolen op basis van de berichten die je in het verleden leuk vond.

Om Favorieten en Volgend te gebruiken, tik je op Instagram in de linkerbovenhoek van je startpagina om te kiezen wat je wilt zien.

 

Hoe gebruik je Favorieten op Instagram?

 

Gebruik Favorieten om de meest recente berichten te zien van de accounts die je aan je favorietenlijst hebt toegevoegd. U kunt maximaal 50 accounts aan uw lijst toevoegen en op elk gewenst moment wijzigingen in deze lijst aanbrengen. Mensen krijgen geen melding wanneer ze worden toegevoegd of verwijderd.

 

Berichten van accounts op je favorietenlijst worden ook hoger in je home feed weergegeven, zoals te zien is aan een sterpictogram.

 

Meer keuze en controle over wat je in je feed ziet.

 

Instagram werkt altijd aan nieuwe manieren om je Instagram-ervaring te verbeteren.  Het bouwen van functies zoals Favorieten en Volgend om je meer keuze en controle te geven over wat je ziet, en om de tijd die je aan de app doorbrengt, bewuster te maken.

 

Wil jij je eigen account ook aantrekkelijker maken voor andere gebruikers om jouw account te volgen of aan favorieten toevoegen? Bij SocialGram koop gemakkelijk en veilig likes, volgers en views. Klik hier voor informatie.

Welkom bij

×