5 ideeën om interessante content plaatsen op Instagram

Content

 

Als je op zoek bent naar inspiratie voor welke content je op Instagram kunt posten, bent je hier aan het goede adres. In dit artikel geven we je vijf verschillende ideeën voor content die je op Instagram kunt posten om je bedrijf te promoten.

 

1. Foto’s van je producten of diensten als content.

 

Als je producten of diensten verkoopt, is het een goed idee om foto’s van deze op je Instagram-pagina te zetten. Dit zorgt ervoor dat je klanten een beter beeld krijgen van wat je te bieden hebt. Bovendien kunnen foto’s ook helpen om je merk beter te positioneren.

Wanneer je foto’s van je producten of diensten op je Instagram-pagina plaatst, is het belangrijk dat je de juiste hashtags gebruikt. Dit helpt je om gevonden te worden door mensen die naar onderwerpen zoeken waarin je gespecialiseerd bent. Het is belangrijk om het bereik van je product zo optimaal mogelijk te maken.

 

2. Foto’s van tevreden klanten met jouw producten of diensten.

 

Posts over tevreden klanten doen het altijd goed op Instagram. Het schept vertrouwen en je toont aan dat je product of dienst ook daadwerkelijk geleverd wordt. Wanneer je een foto van een tevreden klant maakt op Instagram, vergeet dan niet om de juiste hashtags te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je foto beter vindbaar is en dat andere mensen zien hoe tevreden je klanten zijn. Hashtags die u kunt overwegen om te gebruiken, zijn onder andere:

– #happycustomer

– #satisfiedcustomer

– #pleasedcustomer

Als u deze hashtags gebruikt, zullen meer mensen je foto’s vinden en weten dat je een bedrijf hebt waar klanten tevreden mee zijn.

 

3. Behind-the-scenes foto’s van uw bedrijf als content op Instagram

 

De afgelopen jaren is er een groeiende trend dat bedrijven Instagram content gebruiken om hun volgers een kijkje achter de schermen te geven van wat er achter de schermen gebeurt. Dit is een geweldige manier om contact te maken met je klanten en hen een glimp te geven van de mensen en het proces dat je bedrijf voert. Er zijn een paar verschillende manieren waarop je dit kunt aanpakken.

 

Je kunt foto’s van je medewerkers aan het werk plaatsen, of je kunt je klanten een kijkje achter de schermen geven van jouw productieproces. Je kunt je volgers zelfs een voorproefje geven van nieuwe producten of diensten waaraan je werkt. Hoe je het ook doet, je volgers een kijkje achter de schermen geven bij je bedrijf is een geweldige manier om een band op te bouwen en vertrouwen op te bouwen.

 

4. Infographics over interessante onderwerpen met betrekking tot uw bedrijf.

 

Als je op zoek bent naar een unieke manier om je bedrijf op social media te laten opvallen, overweeg dan om een aantal infographics te maken en ze te delen op jouw Instagram-pagina. Zo kun je jouw volgers informeren en entertainen tegelijkertijd. Uit onderzoek is gebleken dat 68 procent van de consumenten ‘visuele inhoud’ leuker vindt dan tekst, en 92 percent denkt dat visuele informatie over producten beter blijft hangen. Cijfers die laten zien dat mensen sneller klikken op inhoud die een visueel is. Doe hier je voordeel mee en overweeg een infographics te plaatsen.

 

5. Video’s als content op Instagram.

 

Instagram is een geweldige plek om je video-content te delen. Je kunt je volgers je bedrijf laten zien door middel van korte video’s, en je kunt er ook voor kiezen om je video’s te gebruiken om je bedrijf te promoten. Met video’s kun je heel concreet video’s maken met de informatie die jij belangrijk vindt.

 

Wil je dat jouw content op Instagram snel veel likes krijgen? Bij SocialGram kun je tegen gunstige prijzen likes, views en zelfs volgers kopen. Klik hier voor de mogelijkheden.

Welkom bij

×